Personale arrangementer

En personaledag hvor naturens rammer skaber et afbræk fra omverdenen og dagligdagen. Det omfattende udeliv og den fysiske aktivitet skaber sammenhold og giver mulighed for fordybelsen i samtalen når gruppen sidder samlet om bålet.

De forskellige aktiviteter, overnatninger, madmuligheder kan selvfølgelig kombineres som man har lyst​

Læs om mulighederne nedenfor

 

IMG_3420
IMG_3417
IMG_3345
IMG_3434
IMG_3410
KAJAK MED VILDMARKSMIDDAG

Start kl. 10 ved knebelbro, intro og instruktion – vi bruger lidt tid på lavt vand så alle deltagere føler sig trygge i havkajakken. sejllads til udmundingen af knebel Vig hvor sandwich og drikke er medbragt.

Retur til knebelvig og vandring gennem Mols Bjerge 1,5 time til vores landsted/camp. Her er der tid til afslapning ved bålet, måske en øl, og lidt Cava til den fantastiske udsigt.

Mulighed for div. Aktiviteter og lege (bueskydning, diskgolf, downhill kajak, toptur, volley, samarbejdslege)

Vilmarksmiddagen med jordovn, saltdej, salater mm tilberedes enten af deltagerne, med vejledning eller tilberedes og serveres af Bjørn. Jeg syntes dog, der er noget fint i, at deltagerne laver maden i fællesskab og til hinanden.

ADVENTURERACE

Er i en personalegruppe eller vennegruppe der gerne vil prøve hinanden og jer selv af fysisk og mentalt, så kunne dette være noget for jer. Et adventurerace med mig, vil udfordre jer som hold i et antal disipliner som – trailløb, forhindringer, mountainbike, kajak, orientering samt en palette af listige udfordringer undervejs = overraskende elementer. Hvert adventurerace bliver designet specifikt til den enkelte gruppe/kunde

5 KAMP OG VILDMARKSMIDDAG

En 5 kamp med kollegerne, er en turnering hvor personalegruppen deles i mindre grupper der kæmper mod hinanden inden for disipliner der typisk kræver højt niveau af samarbejde deltagerne imellem. Dagen afsluttes med en lækker vildmarksmiddag der kreeres af jeg sel med Bjørn som facilitator

MOUNTAINBIKE, PIZZA'N BEER

Tag på 1,5-3 timers mountainbiketur i Mols bjerge. En tur der kan differentieres i lyst, evner og niveau – vel hjemme i Campen, efter de fysiske strabadser, er der øl og hjemmelavet stenovnspizza evt. efterfulgt af flere øl, bål….

TRANSPORT TIL OG FRA MOLS

I kan vælge selv at køre i egne biler eller der kan arrangeres transport med Bus, minibus.

UDSTYR TIL OVERNATNING

Soveposer kan lejes i forbindelse med arrangementet og der tages hensyn til årstiderne i forhold til at der soves udendørs.

OVERNATNING

Forskellige overnatningsmuligheder, der hver har deres eget særpræg og tilbyder forskellige oplevelser:

  • 2 nordiske fuldtømmer shelters til 10 personer, beliggende på en skråning med udsigt og morgensol.

  • Mongolsk jurt som er luksusudgaven af en overnatning i det fri med plads til 2-4 overnattende personer.

  • Samiske Lavvuer med brændeovn og plads til 6 overnattende pr. lavuu ialt 20 personer​

Adresse

Porskærvej 28

8420 Knebel, Danmark

Kontakt os

Bjergene & Bjørnen

Følg med på turen

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid TripAdvisor Icon

© 2019 by Bjørn Haugum I/S

IMG_3420