BJØRNEN

I BJERGENE

Udendørsliv i midten af 

Mols Bjerge 

UDENDØRS OPLVELSER I MIDTEN AF MOLS BJERGE

 For foden af Mols bjerge, tilbagetrukket i lyngbakkerne ligger det idylliske sted Strendrupgård – gården er et gammelt stråtækt landbrug, som nu er rammen om familiens liv – Bjørn, de 4 børn Ronja, Lyra, Silja, Magne og Bjørns kæreste Manja.

Der er de seneste år bygget shelters, bålhytte, pizzaovn (til august), Mongolsk jurt, discgolfbane, forhindringsbane – alt for at lave noget sjovt, både for os selv, men også for alle de besøgende der kommer. Stedet er under konstant udvikling og ideerne snubler over hinanden for at komme først i køen.​

Området kan lejes helt eller delvist af både private og personalegrupper. Private bruger primært stedet til overnatning mens personalegrupperne napper hele pakken – med aktiviteter, mad og ofte overnatning.

STORT UDENDØRS KØKKEN MED LANGBORD

 Bjørn har selv bygget en stor overdækket køkken med langbord med plads til 20 personer, har kan man udfolde sine gastronomiske friluftskundskaber i jordovn og over bålet 

TEAMBUILDING MED FOKUS PÅ FYSISK AKTIVITET, SAMVÆR OG GOD MAD

Bjørns lokation er idyllisk og fantastisk og der lægges ved arrangementer vægt på at alle deltagere får en særlig oplevelse. Det særlige er ofte ganske simpelt. Være aktiv - samvær med dine kollegaer, på en anderledes måde og lækker mad tilberedt af jer selv på en helt anden måde end i er vant til.

Mountainbike udlejning

Mols Bjerge tilbyder nogle af de flotteste mountainbike ruter og skifter fra hede, til bjergtoppe og skove. Der er både korte og lange ruter og flere høje stigninger og fald hvor du kan ræse ned igennem terrænet.

 

Bjørn kan guide jer på på turen eller vise hvor mountainbike stigerne starter og i kan blot leje cyklerne.
 

Adresse

Porskærvej 28

8420 Knebel, Danmark

Kontakt os

Bjergene & Bjørnen

Følg med på turen

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid TripAdvisor Icon

© 2019 by Bjørn Haugum I/S

IMG_2432