Overnatning og faciliteter

Igennem årene har familien tilføjet sheltere, forhindringsbaner en pizzaovn m.m. til de idyliske omgivelser. Derfor kan besøgende vælge imellem alt fra klassiske shelters  til en mongolsk jurt når de skal til køjs eller have hyggeligt samvær om aftenen.

 

  • Jurten er et Romantisk hideaway for 2 personer der gerne vil have fredfyldt og uforstyret tid sammen i rammer der er en blanding af udenlansk exotiskhed og Mols Bjergen smukke landskaber.

  • Lavueen er indrettet til 5 personer den er 6 meter i diameter placeret på et flot plateau med morgenterrasse og aftenterrasse. Lavvuen er indretter med lækker brændeovn, lammeskind og rensdyrskind - Et perfekt lejrsted for familien eller vennegruppen der gerne vil have lidt extra luksus

  • Shelterne kan lejes hver for sig af 2 forskellige grupper, og man deler så bålplads. Der er også mulighed for at booke hele shelterpladsen til 10 personer og så har man den for sig selv. Ønsker man det skrives sms til Bjørn på 20870342 - enkelt shelter kan bookes herunderudlejning af lækre

  • VIGTIGT VIGTIGT - Ingen ankomst i bil ved shelterovernatning Parkering ved Porskær Stenhus (1,8 km vandring til Shelterplads) eller Tinghuens P-Plads (900 meter vandring til shelterplads) Dette af hensyn til Nabohensyn og Trafik på vejen

  • MTB cykler samt guidede ture - www.bjornenibjergene.com

  • Om dagen kan der lejes mountainbikecykler, vandres på de flotte ruter på Mols eller nyde området på forhindringsbanen eller på bakketoppene med udsigt til fjorden.

Bålhytte med pizzaovn udekøkken og langbord

Selvfældet og selvbygget møde og spiseplads der danner

centrum for lejerpladsen. Her er bålplads, lammeskind at side på, små hyggehjørner og udekøkken

Bålhytten kan lejes seperat til din familiekomsammen og skabe rammen om en helt anderledes dag med familie, venner eller kollegaer.

OVERNATNING - Det er muligt at overnatte i opslåede lavuuer bag hytten - op til 20 personer med 5 personer i hver lavuu. Dette kan bestilles i bookingprocessen og koster 75kr pr person (som tilvalg og antal personer) Overnatning her er kun mulig ved leje af bålhytten/pizzahytten.

Ekstra faciliteter

MOUNTAINBIKE UDLEJNING
UDEKØKKEN OG 
SPISEBORD
BÅLPLADS
OG GRILL
 udendørs bade
Separationstoilet 
Derudover har vi også discgolfbane og mulighed for at leje bue pil.

Adresse

Porskærvej 28

8420 Knebel, Danmark

Kontakt os

Bjergene & Bjørnen

Følg med på turen

  • Bjørnen konto

© 2019 by Bjørn Haugum I/S