Overnatning og faciliteter
Booking og kalenderfunktion fungerer bedst fra computer

Igennem årene har familien tilføjet forskellige spændende overnatningsformer til de idyliske omgivelser. Derfor kan besøgende vælge imellem klassiske shelters eller prøve en mongolsk jurt når de skal til køjs eller hvad med en samisk lavuu fyldt med skind og tæpper samt brændeovn.

 

  • Jurten er et Romantisk hideaway for 2 personer der gerne vil have fredfyldt og uforstyret tid sammen i rammer der er en blanding af udenlansk exotiskhed og Mols Bjergen smukke landskaber. Kan bruges hele året da den er isoleret og med brændeovn - Privat seperationstoilet og bad med varmt vand

  • Lavueen er indrettet til 4-6 personer - 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge samt mulighed for 2 madrasser på gulvet. Den er 5 meter i diameter placeret på et plateau med siddearrangement til morgen og aftensol. Lavvuen er indretter med lækker brændeovn, lammeskind og rensdyrskind - Et perfekt lejrsted for familien eller vennegruppen der gerne vil have lidt extra luksus og faktisk får man pizzahytten med i prisen

  • Shelterne kan lejes hver for sig af 2 forskellige grupper, og man deler så bålplads. Der er også mulighed for at booke hele shelterpladsen til maks. 10 personer og så har man den for sig selv. Ønsker man det skrives sms til Bjørn på 20870342 - enkelt shelter kan bookes herunder.

  • VIGTIGT VIGTIGT - Ingen ankomst i bil ved shelterovernatning Parkering ved Porskær Stenhus (1,8 km vandring til Shelterplads) eller Tinghuens P-Plads (900 meter vandring til shelterplads) Dette af hensyn til Nabohensyn og Trafik på vejen

  • MTB cykler samt guidede ture - www.bjornenibjergene.com

  • Om dagen kan der lejes mountainbikecykler, vandres på de flotte ruter på Mols eller bare slappe af og nyde området.

  • Ved overnatning i Jurte samt Lavuu kan vi ikke tilbyde at man har kæledyr med, da dette kan være noget udfordrende i forhold til allergi hos fremtidige gæster.

2018-05-06 19.30.36.jpg

Bålhytte med pizzaovn udekøkken og langbord

Selvfældet og selvbygget møde og spiseplads der danner

centrum for lejerpladsen. Her er bålplads, lammeskind at side på, små hyggehjørner og udekøkken

Bålhytten kan lejes seperat til din familiekomsammen og skabe rammen om en helt anderledes dag med familie, venner eller kollegaer.

OVERNATNING - Det er muligt at overnatte i opslåede lavuuer bag hytten - op til 20 personer med 5 personer i hver lavuu. Dette kan bestilles i bookingprocessen og koster 75kr pr person (som tilvalg og antal personer) Overnatning her er kun mulig ved leje af bålhytten/pizzahytten.

Ekstra faciliteter

MOUNTAINBIKE UDLEJNING
UDEKØKKEN OG 
SPISEBORD ved leje af lavuu
BÅLPLADS
OG GRILL
Separationstoilet 
Derudover har vi også discgolfbane og mulighed for at leje bue pil.