top of page

Overnatning og faciliteter
Hele året rundt
Booking og kalenderfunktion fungerer kun fra computer

Igennem årene har familien tilføjet forskellige spændende overnatningsformer til de idyliske omgivelser. Derfor kan vores gæster prøve at overnatte i en original mongolsk jurt, fyldt med skind og tæpper, samt brændeovn.

 

  • Den Romantiske Grønne Jurt er et Romantisk hideaway for 2 personer der gerne vil have fredfyldt og uforstyret tid sammen, i rammer der er en blanding af udenlansk exotiskhed og Mols Bjerges smukke landskaber. Jurten kan bruges hele året da den er isoleret og med brændeovn - Privat seperationstoilet og bad med varmt vand lige ved siden af.

  • Den Eventyrlige Blå Jurt til 2-4 personer er indrettet med dobbeltseng og to store enkeltsenge, hvor der godt kan ligge 2 voksne, hvis man vil ligge tæt. Den dejlige brændeovn samt uldisoleringen gør, at vinterovernatning  er en fantastisk oplevelse. Jurten har terresser og der er bålplads med båludstyr. Inde i jurten er der 2 gasblus, køleskab, hyggelig belysning, vask og service samt køkkenudstyr. Helt vildt hyggeligt - det siger jeg jer!

  • Den Autentiske Orange Jurt er for dem som ønsker lidt mere luksus. Jurten er indrettet således at den både kan danne rammerne om en særlig og romantisk oplevelse for 2, men kan rumme helt op til 6 personer. Den er indrettet med 2 dobeltsenge og 2 enkeltsenge/Sofa plateauer, så 6 personer kan sove dejligt og komfortabelt i jurten. I jurten er der rundt bord og 6 behagelige stole og en dejlig brændeovn til de kølige aftner og til vinteren. Den helt store luksus skyldes, at jurten hænger sammen med en stor Pizzahytte, hvor I kan lave pizza, hygge ved brændeovnen, spise ved langbordet eller lave bålmad ved bålstedet. Og så er der et rigtigt badeværelse med toilet og bad med varmt vand . Der er fine terresser og solen kan nydes det meste af dagen. Pladsen er perfekt til både par, børnefamilien eller den lille venne/venindegruppe der ønsker en rolig og nærværende tid sammen i smukke og autentiske omgivelser

  • VIGTIGT VIGTIGT - Ingen ankomst til adressen i bil. Vi har besluttet at al parkering skal gøres på Tinghulens - P plads hvorefter man vandrer ca. 900 meter gennem skoven til jurten eller lavvuen.  Denne beslutning er taget dels af  Nabohensyn og Trafik på vejen, men vi vil også gerne give vores gæster oplevelsen af at ankomme vandrende gennem den smukke natur til de smukke overnatningssteder. Pak derfor en lille rygsæk med de fornødenheder i har (mad, drikke og personligt grej) Vi sørger for sengetøj.  Efter booking modtager i en Infomail, med GPS link til parkering og info om de 900 meters vandring

  • Stedet er til hygge, afslapning, nærvær, samvær - men ikke til fest, højtalermusik og store mængder alkohol - så opholdet skal foregå i respekt for stedet, naturen og andre gæster.

  • MTB cykler samt guidede ture kan bookes ved overnatning

  • Om dagen kan der lejes mountainbikecykler, vandres på de flotte ruter i Mols bjerge eller bare slappe af og nyde naturen, stedet og roen.

  • Ved overnatning i vores Jurte kan vi ikke tilbyde at man har kæledyr med, da dette kan være noget udfordrende i forhold til allergi hos fremtidige gæster

Anker 1
IMG_8624.JPG
Pizzaslice.jpg

Bålhytter med pizzaovn

Selvfældet og selvbygget møde- og spiseplads. Lav lækre pizza i en af vores brændefyrede pizzaovne.

Når man booker en overnatning i den Orange jurt har man "pizzahytten med langbord" helt for sig selv. 

Når man booker en overnatning i den Blå eller Grønne jurt har man adgang til en fælles pizzaovn, som ligger i "bålhytten" imellem Grøn og Blå jurt.

Ekstra faciliteter

MOUNTAINBIKE UDLEJNING
brændefyret
Pizza ovn
BÅLPLADS
OG GRILL
Separationstoilet & varm bruser 
Ved Aflysning af allerede booket ophold (op til 14 dage før opholdet) Aftales et tilgodebevis på det allerede betalte beløb
bottom of page