top of page

Personale arrangementer

En personaledag hvor naturens rammer skaber et afbræk fra omverdenen og dagligdagen. Det omfattende udeliv og den fysiske aktivitet skaber sammenhold og giver mulighed for fordybelsen i samtalen, når gruppen sidder samlet om bålet.

De forskellige aktiviteter, overnatninger, madmuligheder kan selvfølgelig kombineres som man har lyst.​

Bjørn laver meget personlige arrangementer, hvor dagen sammensættes med udgangspunkt i lige præcis jer. 

Læs om mulighederne nedenfor

 

IMG_0514_edited
IMG_4694
IMG_8030
IMG_3345
IMG_3417
IMG_0056
KAJAK MED VILDMARKSMIDDAG

Det kunne være start kl. 10 ved knebelbro, intro og instruktion – vi bruger lidt tid på lavt vand, så alle deltagere føler sig trygge i havkajakken. Vi ror til udmundingen af knebel Vig, hvor sandwich og drikke er medbragt.

Retur til knebelvig og vandring gennem Mols Bjerge 1,5 time til vores landsted/camp. Her er der tid til afslapning ved bålet, måske en øl, og lidt Cava til den fantastiske udsigt.

Mulighed for diverse aktiviteter og lege (bueskydning, diskgolf, toptur, volley, samarbejdslege)

Vilmarksmiddagen med jordovn, saltdej, salater m.m. tilberedes enten af deltagerne, med vejledning eller tilberedes og serveres af Bjørn. Jeg syntes dog, der er noget fint i, at deltagerne laver maden i fællesskab og til hinanden.

MOUNTAINBIKE, PIZZA'N BEER

Tag på 1,5-3 timers mountainbiketur i Mols bjerge. En tur der kan differentieres i lyst, evner og niveau (Der kan også arrangeres at det foregår på E-mountrain bikes) – vel hjemme i campen, efter de fysiske strabadser, er der øl og hjemmelavet stenovnspizza evt. efterfulgt af flere øl, bål….

ADVENTURERACE

Er I en personalegruppe eller vennegruppe der gerne vil prøve hinanden og jer selv af fysisk og mentalt, så kunne dette være noget for jer.

 

Et adventurerace med mig, vil udfordre jer som hold i et antal disipliner som – trailløb, forhindringer, mountainbike, kajak, orientering samt en palette af listige udfordringer undervejs = overraskende elementer. Hvert adventurerace bliver designet specifikt til den enkelte gruppe/kunde

5 KAMP OG VILDMARKSMIDDAG

En 5 kamp med kollegerne, er en turnering hvor personalegruppen deles i mindre grupper der kæmper mod hinanden inden for disipliner der typisk kræver højt niveau af samarbejde deltagerne imellem. Dagen afsluttes med en lækker vildmarksmiddag der kreeres af jer selv med Bjørn som facilitator

TRANSPORT TIL OG FRA MOLS

I kan vælge selv at køre i egne biler eller vi kan arrangere transport med bus/minibus. VIGTIGT VIGTIGT - Ingen ankomst i bil til selve adressen.  Her starter oplevelsen ved Porskær Stenhus (1,8 km vandring til Bjørnen i bjergene) eller Tinghuens P-Plads (900 meter vandring til Bjørnen). Dette af  nabohensyn og trafik på vejen.

UDSTYR TIL OVERNATNING
OVERNATNING

Forskellige overnatningsmuligheder, der hver har deres eget særpræg og tilbyder forskellige oplevelser:

  • Nordisk fuldtømmer shelters (op til 10 personer), beliggende på en skråning med udsigt og morgensol.

  • Mongolske jurte, som er luksusudgaven af en overnatning i det fri med plads til ialt 12 overnattende personer.

  • Samiske Lavvuer med brændeovn og plads til 6 overnattende pr. lavuu - ialt 20 personer​

Soveposer kan lejes i forbindelse med arrangementet og der tages hensyn til årstiderne i forhold til, at der soves udendørs.

bottom of page